dilluns, d’abril 26, 2010

Triatló B de Banyoles 2010


Queda inagurada la temporada de triatló d’enguany, al B de Banyoles. Un Triatló de Llarga Distància (2200 swim + 80 bike + 21 run) sense drafting*... el qual ha estat retallat a 1500 de natació (per aigua freda**??).

De la meva prova destacaré:

A l’aigua, vaig nedar al meu ritme previst. Una mica incomode pel neopré (ja sabeu que jo nedo millor sense ell) però fent una natació on he tingut molt bones sensacions.

A la bici si que he notat la falta de volum d’entrenament i la falta de km a les cames... però es normal en mi a aquestes alçades de temporada. He anat a la meva, sense agafar cap roda, sense preocupar-me pels demés. Acoplat i ràpit als plans i patint més a les pujades.

L’anecdota del dia: un error de principiant hem va fer perdre uns minutets extres ja que vaig haver de parar a apretar la tija del seient perqué s’hem va baixar a mitja cursa (es veu que no la vaig apretar be en treure-la del cotxe, on la portava desmontada).

La mitjana, una mica pitjor que la de l’any passat: 33.33 km/h. Però si descompto els temps perdut posant el seient i la tija bé, resulta que hauria fet exactament el mateix temp sobre la bici.

Corrent. Uff!!! Com sempre patint i patint!!! Però amb l’alegria d’haver millorat lleugerament la marca de l’any pasat. 1:42 h en fer la mitja marató del B.

Així que com a resum: content perque veig que si a aquestes alçades de temporada estic al mateix nivell que al final de l’any passat significa que per quan arribi als meus pics de forma cap a mitjans d’estiu hauria d’anar millor. Per cert, temps final: 4:31 h

_______________________________________________________

*Del tema drafting millor no parlaré... o si. Jo soc un triatleta el qual trec millors resultats en proves curtes (precisament pel drafting), però si faig una triatló llarg on no està permés agafar roda ni anar en grup a la bici espero que la gent cumpleixi amb el reglament... i si no ho fa, espero que els jutges (pocs i “cobards” – amb tots els respectes) estiguin allà per fer aplicar el reglament.

A mi, personalment el fet que es formin pelotons m’és totalment indiferent, jo no he agafat cap (podria haver-ho fet), he vingut a fer un B per gaudir de la Llarga distància (que no es la meva especialitat) i el seu “esperit” totalment individual. I és el que he fet. I si 3000 corredors m’adelanten fent trampes... pitjor per ells. Aixó si, segur que tindrán una velocitat mitja de bici super “guai”. I aixó ho diu un que no està precisament fort per treure mitjes altes...

**Del tema de la retallada de distància a la natació... doncs que dir... que no ho entenc. Deien que per aigua freda. Però... si estem a l’Abri!!! Que esperaven que l’aigua estigués com al juliol??? A més, sota el meu punt de vista, i un cop havent nedat considero (i molts altres corredors) que l’aigua no estava FREDA. Estava freda però res que el neopré no solucionés.

Transició 1Durant el segment ciclistaUfff!!!! durant la mitja maratóCorrent amb Nico

Fotos: Bea

2 comentaris:

Èric Pairet Artau ha dit...

Enhorabona pel resultat.

El tema del dràfting, realment trist. Jo no m'apunto a una cursa d'aquestes perquè ens escrusin la cursa i després sembli un olímpic en la bici...

Un saludo des de Banyoles. Ens veiem a la Half?
* Èric.

José L. Belvis ha dit...

Raul, fue un placer compartir contigo la salida de natacion... vaya ritmo! Estoy de acuerdo con tus comentarios del drafting y del corte de la natación.
Nos vemos en la proxima.
Salu2