dilluns, de juny 14, 2010

Radar policial

La C-243-a és una carretera comarcal que comunica Vilafranca del Penedés amb Sant Sadurní d'Anoia. Una carretera, tot i que plena de tobogans, força ràpida si no bufa el vent o si aquest t'és favorable.

El petit nucli de La Garrofa, és travessat per la carretera durant escassos 100 metres. 100 metres on el límit de velicitat establert es veu retallat fins els 50 km/h ja que es considera que és tram urbà. És doncs un punt "estratègic" pels ràdars mobils per caçar cotxes que no afluixen la velocitat.

El que no m'esperava era que anant en bici, lógicament sense parar atenció al límit de velocitat, hem tirarien una foto de radar per anar per sobre el límit de velocitat. Sort que les bicis no portem matricula, que sinó ara mateix estaria ja esperant rebre la foto a casa. La multa no hagués sigut gran cosa perque "només" anava a 62 km/h...


2 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs ja esta be que ens posem en aquestes carreteres tambe, perque et sorprendria com passa la gent.

A mi personalment no m'agradaria ser la dona que passejant per una carretera amb limit 40, li van passar tres cotxes pel costat a 89, 95 i 111 km/h, respectivament. Aixo si, a la foto va sortir molt maca.

Ens imaginem que ens atropella algu a aquesta velocitat quan anem acoplats i amb la barbeta al manillar?

Salut i KM

Raul Llamazares ha dit...

Hei, que no critico els radars dels mossos. Al contrari, els defenso (en la majoria dels casos). Si per mi fos, posaria més radars i/o vigilancia a les carreteres secundaries.

Només deia que no hem vaig adonar mentres anava acoplat en bici en un moment donat molt concret per sobre d'un limit de 50, i que just hi havia un radar.