dilluns, de setembre 20, 2010

Triatló Tossa de Mar


El triatló de Tossa d'enguany no es va celebrar com a tal. La prova va consistir en un segment de natació seguit d'una cursa a peu de 10km.

Les fortes plujes del dia i la nit anterior van deixar la carretera de baixada de l'Alt de Sant Grau intransitable a causa de la bruticia de pins i per esllevisades de terra i pedres. La imposibilitat de tornar a deixar la carretera ciclable amb seguretat, junt amb la negativa de federació i mossos d'esquadra d'autoritzar alguna de les alternatives proposades per fer un segment ciclista alternatiu van fer que el segment de bici fos anulat completament.

Molta gent va marxar sense pendre la sortida. Però la majoria, tot i que una mica decebuts, vam pendre part en aquesta peculiar i retallada prova alternativa, amb la intenció de fer un bon entrenament en bona i multitudinaria companyia.

Vaig nedar lo millor que vaig poder i vaig correr de menys a més. L'aigua era bruta i marró xocolata propi de la riuada. El correr entretingut i força planer. Molta, molta gent al carrer cridant i animant!

Diumenge al matí la sortida en bici obligada no va faltar!!!!!! el triatletes a la carretera tampoc, sembla que la gent a Tossa tenia "mono" de bici. I és que molts, com jo, teniem especials ganes de triatló a Tossa precisament per la duressa del segment ciclista.